Laittelen nyt tänne vähän parempia kuvia näistä jo valmistuneista jutuista. Eli tässä näkyy tuo uusi parketti eteisestä ja vähän pikkumakkaristakin.

 

Tässä nyt näkyy paremmin tuon kirjaston seinän paikoitellen maalaamisen idea. Tuo on ehkä noin 30 cm mikä jää kirjahyllyn takaa näkyviin, niin ajattelimme sitten jättää sen suosiolla tapetoimatta. Luonnossa tuo maali ei ole ihan noin suklaavanukkaan värinen. Ja kuten kuvasta näkyy, pölyä on remontin jossain vaiheessa ollut paljon, vaikka sitä on toki välillä siivottu poiskin.

 

Olkkarin seinässä ei näy enää möykkyjä ja eilen se sai pintamaalin päällensä.

 

Alunperin meidän ei pitänyt uusia keittiötä. Siinä kävi vain silleen vanhanaikaiseti, kun lähdimme ostamaan Ikeasta uutta työtasoa ja yhtä alakaappia, päätimme sitten uusia samalla kaikki alakaapit. Sittenhän nuo yläkaapit alkoivat näyttää vanhoilta ja kulahtaneilta. Laskeskelimme, että uusien kaapinovien teettäminen (koska nuo eivät todella ole standardimittaiset) ei varmasti olisi tullut yhtään halvemmaksi, tietää se toista Ikean keikkaa. Alkuperäinen ajatus oli maalta nuo, mutta sitten ne olisivat varmasti näyttäneet juuri vanhalta maaltulta lastulevyltä.

Eilen ostimme Ikeasta myös induktiokeittotason ja kiertoilmauunin. Jääkaappi käytiin tänään ostamassa ja sen olisi määrä sitten tulla ensi viikon maanantaina. Keittiön lattiaan tulee harmaa laminaatti, jonka asentamista tänään työmiehemme oli aloitellut. Seuraavaksi pitäisi keksiä (mielellään mahd. nopeasti) mitä ihmettä todella tuolle välitilalle nyt teemme. Kaakeloiko siihen päälle, vetääkö kaakelimaalia vai ostaako jotain välitilalevyä.

 

-Nna-