Ensimmäinen harjoitteluviikko on kulunut todella nopeasti. Amiksessa pääsin käymään monenlaisissa harjoittelupaikoissa, mutta tämä tuntuu ihan erilaiselta. Täällä on ihmisiä ja säpinää. Aikaa täytyy seurata vain siksi, että huomaa lähteä ajallaan pois sieltä. :) Harjoittelua ennen huolehdin kamalasti siitä, että osaankohan tehdä siellä yhtään mitään. Tuntuu, että koulussa tulee niin vähän käytäntöä. Loppuviikosta pystyin jo tekemään monia asioita ilman ohjaajani läsnäoloa. Kaikista parasta tässä viikossa oli se, että ala todella tuntuu omalta.

Viime tiistaina minulla oli ongelma. Kaikki housuni olivat likaiset, ja keskiviikkonakin piti jotain pistää päällensä. Joku, joka pitäisi helpoista ja loogisista vaihtoehdoista, olisi ottanut pyykkipussin käteensä ja lähtenyt pesemään niitä. Se tuntui hirveän vaivalloiselta ja ikävältä, joten päätin sitten tehdä itselleni uudet housut. Tein ne todella yksinkertaisella mallilla niin, että niillä voi lompsotella esimerkiksi kouluun. Lahkeissa ja vyötäröllä on resori. Jälkimmäisessä on lisäksi kuminauha, jotta housut pysyisivät ylhäällä. Sivulla on sellaiset miksi niitä nyt kutsuisi, V:n malliset taskut. Lahkeet on vedetty poikki n. 10 cm polven yläpuolelta, jolloin sain niihin laitettua enemmän leveyttä, jolloin ne pussittaa paremmin.

1316731.jpg

Kävin eilen porukoiden luona kyläilemässä, jolloin äiti pääsi toimimaan kuvaajana ja kampaajana. Oli mukavaa käydä siellä pitkästä aikaa. Söimme äitin kanssa pakastepizzaa, katsoimme Emma nimistä elokuvaa ja neuloimme. Samalla pääsin hörpättämään kaikki viikon tapahtumat. Alun perin tarkoituksenani oli lähteä illalla katsomaan kaverini keikkaa, mutta se oli peruttu sairastumisen vuoksi. Se harmitti jonkin verran, mutta toisaalta en tiedä kuinka hyvin olisin siellä jaksanut olla. Menin kuitenkin jo heti yhdentoista jälkeen nukkumaan.

Nyt lähden nauttimaan vapaapäivästä ja tästä ihanasta rauhallisesta aamusta.
-Nna