Asumme opiskelijakämpässä. Etenkin kuun vaihteessa roskiksien vierestä löytää mitä ihmeellisimpiä asioita. Sieltä on peräisin Ukkosen uusi työtuoli. Siinä oli kulunut kangas, muutama tahra ja karvoja. Tuoli oli kuitenkin Martelan, ja runko hyvässä kunnossa. Tamppaus, imurointi ja uudelleen päällystys tekivät ihmeitä. Kangas on hankittu edellistä työtuolia varten sohvia valmistavasta firmasta. Nyt meidän on hyvä könöttää selät vastakkain omilla koneillamme.

1636191.jpg

Saimme myös ostettua uuden ruokapöydän. Kävimme eka Maskussa, mutta siellä oli niin nihkeä palvelu, että vaihdoimme liikettä. Päädyimme sitten Askossa tarjouksessa olleeseen Essence ruokaryhmään, johon ostimme kaksi lisätuolia. Vanhan siirsimme ainakin toistaiseksi tuohon kuistille.

1636293.jpg

Eilen aamulla sitten keksin, että voitaisiin ostaa uudet matot. Lähdimme heti paikalla ostoksille, mutta mikään paikka ei ollut auki ennen kymmentä. Shoppailimme tehokkaasti, kymmentä yli kymmenen tulimme kaupasta ulos kolmen maton kanssa. Nyt sitten haikailen uusia verhoja olkkariin ja työhuoneeseen.. Lisäksi meille tuli uudet kajarit ja pömpeli (vahvistin) olkkariin. Jospa sitä sitten yrittäisi loppukuun elää jälleen opiskelijasti.

Nyt minulla on kamala sukkakausi taas menossa, mutta voisin kohta siirtyä pieniin vaatteisiin. Postimiäs kantoi minulle tänään Erika Knightin Neuleita kullannupuille kirjan. Kuvan nappasin tuon uuden ihanan epäkäytännöllisen maton päällä. Olen työskennellyt pesulassa, ja voin vain kuvitella paljon tuon pesettäminen maksaisi, ja millaista mielipahaa se voisikaan aiheuttaa.

1636345.jpg

-Nna