Olipas mukava päivä. Ajoin ensin vanhempieni luokse, missä tapasin veljeni. Se tuntuu aina pieneltä ihmeeltä, sillä hän ei juuri kotona ole. Sieltä lähdimme mökkeilemään. Nyt jäi mummo tapaamatta, kun ilmakin oli niin epävakaa. Siellä sitten nautin auringosta, neulomisesta ja grillimakkarasta. Katselin äidin kasveja ja löysin yhden etanan. Nyt pitää vain toivoa, etteivät ne leviä tuonnekkin. Ne ovat kamala riesa. Paluumatkalla kävimme kukkakaupassa, mistä meille kotiutui kolme kerrottu ahkeraliisaa. Yllätin itseni valitsemalla valkoiset kukat.

1650942.jpg

Joku edellisistä asukkaista ei ole osannut naulata tasavälein.. Pitänee korjata asia myöhemmin.

1650915.jpg

Menomatkalla poikkesin kangaskaupassa ostamassa trikoota. Haluaisin itselleni sellaisen huolettoman kesämekon ja ostin sitä varten tuon kukallisen kankaan. Nyt vain mietin, että näyttääkö noin pieni kuvio hassulta minun päällä. Tuossa toisessa kankaassa on lampaita. Se näytti minusta aivan yöpukukankaalta, enkä voinut vastustaa sitä.

1650949.jpg'

Nyt illasta kävimme vielä Ikeassa. Ostimme makuriin pimennysverhon, kun olen juhannusyöt töissä. Toivottavasti se pitäisi aamuauringon ja kuumuuden poissa. Olkkariin ostimme kangasta paneliverhoja varten (punakeltainen). Jospa huomenna saisin ommeltua ne. Ollemme miettineet uuden sohvan ostoa. Minä olen aivan ihastunut punaiseen (kuvassa väärä sävy) Klippan sohvaan. Lisäksi se on nahkaa, mikä on minusta sohvassa pop. Helppo pitää puhtaana. Ainoa vain, että se on vähän pieni. Lisäksi vielä haluaisin uudet yöpöydät ja työhuoneeseen verhot.. *huokaa hieman*

-Nna