Viimeisiä viedään. Olen tämän, sekä seuraavan yön töissä ja sitten jatkan opiskelua. Sain tänään syksyn kurssien aikataulun, joten voin nyt hyvin katsoa puutelistaa, jospa sitä tulisi keikalle.. Tänään kävin Sinellistä shoppailemassa lisää askartelutarvikkeita. Olen alkanut jo askartelemaan joulukortteja, mikä on saanut Ukkosen pyörittelemään silmiään. Mutta se on aloitettava ajoissa, jos meinaa itse tehdä kaikille, varsinkin kun en halua ihan sarjana tehdä. Lisäksi mistä sitä tietää, jos joulukortit eivät iske yhtään sitten lähempänä joulua.

Nämä pienet kesähatut ovat valmistuneet jo jokin aikaa sitten, mutten vain ole saanut kuvattua niitä. Malli on kevään 2008 Novitasta. Lankana on Dropsin Muskat, 100 % merseroitu puuvilla. Pienemmässä koossa (60 cm) on muutama ylimääräinen kerros ainaoikeaa ja kaksi kukkaa sivulla. Isompaan (70-80 cm) virkkasin kukat molempiin korvallisiin. Menekki oli alle 50 g per pipo, en muistanut niitä punnita. Ensimmäisessä kuvassa väri on mielestäni lähempänä todellista.

1835924.jpg

Eilen oli taas ropepäivä. On mukava huomata, kuinka kerta kerralta hahmo kehittyy ja alkaa muodostumaan enemmän omaksi persoonakseen. Ulla keikaroi, maksoi 10 kultaa peilistä ja melkein hukkui. Nyt meillä oli kaksi pelaajaa vaihtunut, mikä toi myös kivaa vaihtelua peliin.

1835928.jpg

-Nna