Kävin jälleen tutkimassa Uhoavan Gnun ohjearkistoa, ja puikoille päätyi supervauvan polvisukat. Lankana on vanha nalle, joka on hieman ohuempaa kuin nykyinen. Menekki 2,5 puikoilla oli 30 g. Yön harvat rauhallisest hetket kuluivat näitä ja yhtä pipoa tikuttaessa. Päivällä kotoa herätessä meni hetki tajuta, että kesätyöt on taas tältä erää ohi.

1841500.jpg

Tänään kävin ilmottautumassa sukkasatoon. Olen jo tehnyt täällä vähän sukkasuunnitelmaa valmiiksi. Ainakin noita supesukkia voisi tehdä lisää. Luin taas muutamasta blogista, että ihmiset ovat asettaneet itsellensä sukkatavoitteita. Itse ajattelin haastaa itseni tekemään 52 sukkaparia tämän vuoden aikana. Tutkin arkistoja (tätä blogia) ja laskin tehneeni jo 24 sukat.

Nyt tuli tilaus, että pitää mennä tekemään teeleipiä ennen Dexteriä. Pitäisi vielä pakatakkin, sillä huomennna aamulla oli lähtö Anoppelaan. Koska on arkipäivä, koukkaamme matkalla ja käymme Pirtin kehräämöllä hieman täydentämässä tuota ylitsepursuavaa lankavarastoani. On sitten mistä tyhjentää kun luennot ja opiskelijaelämä taas alkaa..

-Nna