Toiseksi yöksi muistin ottaa kutimen mukaan. Tein raitaveikasta 3,5 puikoilla perussukat kokoa 30. Niissä oli juuri sopivasti tekemistä, eikä tarvinnut ajatella liikaa. Samalla luin vauva-lehden keskustelufoorumia, mikä viihdytti minua kovasti. Tuollainen palstailu herättää suuria tunteita. (Ja ei, en lukenut sitä vauvojen takia.) Väri oli minusta vähän ällölälly, enkä siksi voinut tehdä siitä isompia sukkia.

1674223.jpg

Eilen kävimme äitin kanssa aleja katsomassa. Yritin etsiä itselleni sporttisandaaleja, mutta kaikki olivat huonoja. Kyllä alkoi harmittamaan. Mutta löysin lankaa. Tarjoustalosta ostin kolme kerää vihreää spektriä ja prismasta neljä kerää vaalean beigeä samos lollipoppia. Jälkimmäinen oli vain 1,5 e kerä, joten piti olla ahne vaikken väristä pidä. Mutta ainahan voi värjätä.

Käsitöitä olen aloittanut monta, ja haluaisin tehdä kaikkia niitä yhtä aikaa. Haluaisin myös saada jotain valmiiksi. Voin kertoa, ettei se yhtälö toimi. Nyt päätin olla kurinalainen ja neuloa kotona sukkia ja virkkustaa sitten matkalla.

-Nna