Meillä on Ukkosen kanssa yhteinen kesäprojekti, jossa riittää hommaa kummallekkin ja vielä apureille. Sitä nimitetään kerrostalo-osakkeeksi, 4 huonetta ja keittokomero. Talo on rakennettu 50-luvulla ja siellä on sen takia omia erikoisuuksia ja viehättäviä yksityiskohtia. Koska asunto on edesmenneen sukulaiseni vanha, saimme myös osan irtaimistosta. Nämä kuvat on otettu ennen kuin asunnolle on tehty vieä yhtään mitään.

Näiden neljän päivän aikana olemme kantaneet tavaroita ullakolle, lajitelleet kirjoja, purkaneet kahden vaatehuoneen sisukset + maalanneet ne, irroitelleet listoja+proppuja+nauloja yms, kitanneet reikiä ja irroitelleet tapetteja. Työtä riittää kuitenkin vielä valtavasti.

 

Uudessa kodisamme on kaksi parveketta, joiden yläpuolella värjättyä, sellaista tiffanylasia ja leveät ikkunalaudat.

 

Asunnostamme löytyy paljon komerotilaa ja tosiaan aivan valtava määrä kirjoja. Pidämme niistä suurimman osan, mutta 12 muovista muuttolaatikollista on lähdössä pois. Kutsummekin tulevaa työhuonettamme suureellisesti kirjastoksi.

 

Keittiö on suorakaiteen muotoinen.

 

Olen myös oppinut inhoamaan lateksimaalia(?) joka on rapissut katosta vanhuuttaan, mutta ei lähde suosiolla kokonaan pois. Onneksi vain pikkumakkarin katto on tuollainen, monessa huoneessa se on ihan kelvollinen, kunhan sutasee vain maalia päälle.

 

-Nna-