Eilen oli ihan kamala päivä. Ahdisti, ja tuntui siltä, ettei paikallaan voi olla. Eikä mihinkään keskittyminen onnistunut. Värjäsin lankoja, ja puolet meni pieleen. Mutta onneksi löysin pussin ruskeaa. Sain kaikista langoista siten käyttökelpoisia. Anoppi meinasi, että levottomuus johtuu varmaankin täysikuusta. Ehkä olen kuuhullu. :D Mutta tänään on ollut jo helpompaa.

Tänään kävin yksikseni shoppailemassa. Löysin Tiimarista alennettuja aarteita. Kävin samalla äänestämässä, kerta kauppakeskuksesssa sellainen piste tuli vastaan. Puhuin juuri eilen Äidin kanssa äänestämisen vaikeudesta. Kun kaikki ehdokkaat ovat outoja ja vaalikoneet ehdottavat väärien puolueiden kavereita. Valitsin sitten ehdokkaani ihan puhtaasti tulevan ammattini perusteella. Vaikka hänellä olikin hassu nimi.

Nämä vauvan sukat on neulottu nallesta 2,5 puikoilla. Varsista tuli melko napakat, ja mietin, mitenköhän ne menevät vauvan jalkaan. Laitoin ne sitten SPR:n neulekeräykseen, jospa avun saajilla olisi hoikkasia lapsia.

1920394.jpg

Ja pakkohan minunkin oli tehdä yhden ex-junasukat, eli nykyiset Tuulan sukat. Malli on ihan hauskan näköinen, mutta jotenkin tosi tylsä neuloa. Lanka on suunnilleen nallen paksuista. Nämä menivät myös SPR:lle. Kävin eilen viemässä laatikon postiin. Matkaan lähti 2 pipoa ja 16 paria sukkia. Päivän sukkaluku: 44.

1920396.jpg

-Nna