Ravelryssä ja #neulonnalla avauduinkin jo siitä, että nalle colorissani oli kahta sävyä samassa kerässä. Ihan kuin olisivat olleet eri värjäyseristä. Laitoin asiasta viestiä Novitalle, ja he lupasivat pari kerää valitsemaani lankaa lohdutukseksi. Tänään sitten postilaatikko paukkasi ja sain neljä kerää Could luxusta. Siinä on 65 % villaa ja loput bambua. Langassa on kaunis kiilto ja tuntu ihanan pehmeä. Tuosta määrästä jo saa tehtyä vaikka mitä.

Tänään oli myös harjoittelun arviointi. Minua jännitti kovasti, etenkin kun ohjaajani ja lähiesimies olivat tyytymättömiä kouluni tapaan toimia ja opettaa asioita. Kaikki meni kuitenkin hyvin, vaikka opetuksesta ja opetuksen pohjana käytettävästä ajatusmallista käytiin tiukkaa keskustelua. Harjoittelu on sujunut minustakin kivasti, ja sain kuulla olevani erittäin oppivainen. Paras tunnustus oli kuitenkin ohjaajaltani saama kortti, jonka lopussa luki -jatka samaan malliin ja tervetuloa kesätöihin työyksikköömme. Jää nähtäväksi, uskallanko tulevaksi kesäksi sinne hakea. Paikka oli kuitenkin aika vaativa. Mutta toisaalta keväällä olen suorittanut jo yli puolet koulutuksesta.

2075268.jpg

Ja Virkulta saimme tälläisen. Olen niin hyvällä mielin saamastani palautteesta, että haluan jakaa tämän tämän eteenpäin. Ohjeessa sanottiin, että voi jakaa yhdestä seitsemälle tuota. Minusta neljä on kerrassaan hyvä luku, joten nyt vain valitsemaan sellainen määrä kaikkien ihanien blogien joukosta. Käykää kurkkimassa, saattatte löytää vaikka uusia suosikkeja..

plakaatti.jpg

Eualle, jonka toivottavasti näen tiistain neuletapaamisessa.

Hannaliinille, jolla on aina niin kauniita neuleita ja kuvia.

MinSalle, joka tekemiä lastenvaatteita käyn kurkkimassa.

Markalle, jonka värjäyksiä ja neuleidoita ihailen. 


Enää puolitoista viikkoa ja ensimmäisen luukun saa avata. Sitä odotellessa,

Nna