Tänään kun Ukkonen tuli töistä kotiin, sillä oli mukana kaksi pakettia. Ensimmäinen oli salaiselta neuleystävältäni. Toisen paketissa oli kamera, jossa ei tarvitse tehdä muuta kuin painaa nappia. Sellainen pieni digipokkari, joka oli nyt todella hyvässä alennuksessa. Miä saan kuvattua itse nyperrykseni ja se on kätevä matkalla.

1287828.jpg
Sny oli panostanut jo paketin ulkomuotoon. Kuoressa oli tälläinen  suloinen hiiri.

1287830.jpg

Niin kuin kuvasta näkyykin, paketista löytyi vihreää teetä, teepallo, neulatyyny, kortti ja Virolaista villaa 170 g. Aloin heti miettimään, millaisen huivin tuosta langasta saisi. Eräässä blogissa oli tehty kaunis huivi juuri tuollaisesta liukuvärjätystä villasta Minttumaari-huivin mallilla. Toinen mitä katselin oli Sagittaria-huivi. Täytyy tässä vielä vähän pohtia ja katsella, löytyisikö vielä jotain muita kivoja malleja. Saa tehdä ehdotuksia ja antaa vinkkejä. :)

Paketti oli todella mieluinen. Ja nuo vihreän sävyt olivat aivan ihania. Lähetinkin jo aiemmin snylleni kiitosviestin, kun olin niin innoissani täällä. Kiitos vielä kerran. Neulatyynylle löytyy lähipäivinä käyttöä, sillä ajattelin ommella itselleni housut.

Nyt lähden keittämään itselleni teetä ja pistämään iltapalaa. Jospa sitä huomenna sitten kulkisi ajatus paremmin.

-Nna