Kesä on ollut blogissa hiljaiseloa. En uskonut, kuinka kiireinen ihminen voikaan loman aikana olla. Minulla oli koko neljän viikon aikana vain yksi ainoa päivä, jolloin en nähnyt Ukkosen lisäksi kavereita tai sukulaisia. Siitä huolimatta olen ehtinyt ompelemaan. Kaveri pyysi kauniisti, voisinko tehdä hänelle pakkopaidan erästä larppia varten. Minä innostuin hommasta aivan valtavasti ja olen lopputulokseenkin oikein tyytyväinen.  Siitä tuli hyvän näköinen, se kesti pelin, eikä kaveri päässyt siitä pois.

 

 

Kotona neiti Rasta halusi vähän leikkiä sillä, vaikka se oli hänelle liian iso... Hihat ovat n. 2,5 metriä pitkät. Edessä on "tasku" jonka läpi hihat pujotetaan, jottei niitä ole niin helppo pujottaa niskan yli.

 

 

Tässä vaiheessa pakkopaidan omistaja oli jo sen verran hikinen, ettemme saaneet sitä enää kunnolla päälle laitettua kuvausta varten. Koko pakkopaidan ympäri on ommeltu "suikaileita" vahvikkeeksi.

 

 

Sivussa on myös vastaavat "taskut".

 

 

Pakkopaitaan käytettiin yhteensä 11 armeijan irtohihnaa kiinnitykseen. Ja oikeasti paita menee paljon paremmin myös takaa kiinne, mutta nyt kaveriparka vain tosiaan oli niin hikinen ettei se kunnolla onnistunut.

 

-Nna-