Yhyy, puhelimeni on rikki. Olin eilen autosta tullessa tiputtanut sen maahan ja sieltä kävin sen noukkimassa tänään. Akku oli jännästi sulattanut itsellensä kolon jäähän. Nyt kyllä harmittaa. Haluan ehdottomasti puhelimen missä on taskulamppu. Katsoin, että Nokialta olisi nyt huhti-kesäkuussa tulossa joku uusi 5030-malli, josta se löytyisi. Se on ainoa lisäominaisuus mitä puhelimeeni kaipaan. Kamerat, musasysteemit ja muut ovat mielestäni ihan turhia. Nyt pitää vain miettiä, millä sitä ennen soittelen.. Mutta onneksi kaikki kaverini ovat mesessä, irkissä tai facebookissa, heihin yhteydenottaminen ei tuota ongelmaa.

 

Aloin tänään sitten miettimään, milloin viimeksi olen kirjoittanut oikean postissa lähetettävän kirjeen. Enkä kyllä muistanut. Toisaalta se on tosi sääli, koska kirjeitä on ihana kirjoittaa ja saada. Ukkosen ollessa intissä, kirjoitin hänelle lähes joka päivä. Niitä taitaa löytyä lähes kenkälaatikollinen tuolta kaapin perukoilta. Nykyään sitä jotenkin ajattelee, että mitä sitä kirjoittamaan, kun "kaikki" jo kuitenkin tietävät kaikki asiat tai asuvat niin lähellä. Mutta ehkäpä joku päivä tässä yllätän itseni, kaivan kirjepaperia ja valitsen hienon postimerkin.

 

Automatkalla Turkuun valittelin ääneen sitä, kun en oikein keksi miten raidottaisin sukat. Miehillä oli tosi hyviä ideoita asian suhteen, joten nyt voinkin unohtaa kaikki randomaraitageneraattorit. Tuon ensimmäisen paksun valkoisen osion jälkeen aloi raidoittamaan sukkia piin likiarvosta otetun pätkän mukaan. Tein aina niin monta raitaa mitä luku sanoi, nollat hyppäsin yli. Menekki oli 79 g nallea. Puutyötyttö varasi nämä heti, sillä hänellä on saman sävyinen yöpaita. Voi sitten käyttää unisukkina vaikka. Tai hipsutella hitaana sunnuntai aamuna nämä jalassa.

 

 

Muuten olen tehnyt kaikkea pientä ja käytännöllistä. Tuo beige juttu on kolminkertaisesta langasta virkattu pipo SPR:lle. Menekki oli 118 g. Vihreä ainaoikein kulmastakulmaan neulottu puuvillainen tiskirätti on painoltaan 36 g. Eilen luennolla oli vähän tylsää, piristykseksi neuloin vaaleanpunaiseen tiskirättiin sydämiä helmineuleella. Langan menekki oli ainoastaan 18 g.

 

 

Ai niin, vielä piti tulla kehumaan, että pidän ensi kesänä neljä (4) viikkoa lomaa. Olen vapaalla kesäkuun ensimmäisen viikon ja sitten koko elokuun koulun alkuun asti. Koulu taisi alkaa joskus 24 päivän tienoilla. Ja kaikki se vielä Ukkosen kanssa yhtä aikaa. Jännää ja vähän outoa..

 

-Nna