Olen neulomassa Mummolle synttärilahjaksi huivia. Vaihtelun vuoksi halusin tehdä jotain yksinkertaista ja nopeaa. Kaivoin lankapussistani Snyni lähettämää SandesGarnin easyä ja avasin Ullasta löytyvän En pointe ohjeen. Neuloin tossut seiskan puikoilla, lasten silmukkamäärillä. Lisäsin vain pituutta. Tossut on tehty ihan itselle, koko 37. Menekki oli 103 g, eli jouduin juuri korkkaamaan sen kolmannen kerän.

1435245.jpg

Heitin tossut reippaasti suoraan 60 asteen pesuun pyyhkeiden kanssa. Sieltä tuli kaksi ihmeellistä myttyä takaisin, mutta tiukalla venytyksellä niistä tuli sopivat. Aluksi tossut tuntuivat tosi leveiltä, mutta se helpotti remmien ompelun jälkeen. Olen itse tyytyväinen lopputulokseen. Tossut ovat söpöt ja lämmittävät ihanasti jalkoja. Pinta jäi vähän sellaiseksi röpyläiseksi, mutta se on vain kiva lisä näissä.

1435252.jpg

En olisi varmaan muuten kiinnittänyt niinkään asiaan huomiota, ellei Snyni olisi puhunut siitä. Näin eilen pesutuvan edessä kevään ensimmäiset krookukset. Tänää tullessani kamalaa vauhtia koulusta kotiin, näin jotain keltaista. Arvaukseni osui oikeaan, ne olivat leskenlehtiä. Ihanaa, lisää kevään merkkejä.

1435243.jpg

-Nna