Nyt on ensimmäiset yövuoroni takana. Ne sujuivat yllättävän hyvin ja rauhallisesti. Aina kun olen baarissa, niin viimeistään yhdeltä alan olla kuoleman väsynyt. Tuolla väsytti kaikista eniten kahdesta neljään. Selvisin siitä liikkeelläolon ja energiajuoman avulla. Tänään on ollut ihan hölmö olo.. Tuntuu, että pää on jotenkin ihan tyhjä. Sain myös nyperrettyä hieman.

1354832.jpg

Sen pitäisi olla hylje! Tarkoituksenani oli tehdä kuutti... Mutta en ymmärrä miksi seurasin ohjetta, kerta siinä hylkeet ovat myös tuollaisia pitkulaisia. Lisäksi minun evistä tuli jotenkin tosi lyhyet. Yritin sitten huovuttaa tuota elukkaa pienemmäksi, kerta sisälmys ja päällinen on 100 % villaa. Ei se vaan ottanut kutistuakseen. Tuolla se nyt olla möllöttä orvon näköisenä enkä oikein tiedä mitä sille tekisin.

Huomenna lähdemme Tamperelle kaverin tupareihin. Käyn hakemassa porukoilta auton ja käymme äidin kanssa samalla joillakin naisten messuilla. Kerta sitten on auto käytössä, niin samalla voisi viedä tuon näytön kierrätykseen. Ukkonen hankki itsellensä isomman littunäytön, joten minä omin tämän vanhan. Nyt tuntuu siltä, ettei silmiäkään väsytä niin paljon kuin ennen.

Hyvää naistenpäivän aattoa!
-Nna