Miten viikonloput menevät niin nopeasti.. Perjantaina olimme leffassa, lauantaina meillä oli pienimuotoinen sushi-ilta ja tänään jo melkein perinteisesti ropea. Olen tavannut niin paljon ihmisiä, että nyt on ihana vain istua rauhassa kahdestaan. Huomenna on ainoastaan puolitoista tuntia koulua, joten saan olla itsekseni suurimman osan päivästä.

Viikonloppuna olen jakanut käsitöiden ilosanomaa. Lauantaina opetin Puutyötyttöä neulahuovuttamaan.  Tänään sitten lainasin virkkukoukkua ja lahjoitin pari kerää lankaa Suuren turkulaisen tyttöystävälle. Tyttöystävä ei ropeta (ainakaan tässä meidän pelissä), joten olin tyytyväinen, kun hänellekkin löytyi jotain tekemistä. 

Päivänä eräänä Ukkonen totesi, ettei hänellä ole yhtään lapasia. Ensiavuksi kaivoin laatikosta viime jouluksi neulomani kynsikkäät. Sitten etsin lankalaatikosta ohuimmat lankani ja pienimmät puikkoni. Ruskea on Snyltäni saamaa Pirkka-lankaa ja muut viron villaa. Menekki 2,5 puikoilla oli 44 g. Väriensä puolesta lapaset olisivat käyneet minullekkin. Nuo ovat lämpimät, mutteivat liian kuumat.

1980506.jpg

Ja sitten vielä kuninkaaliset sydänsukat. Keltainen väri ja pykäreunus tuo minulle mieleen kruunun, siitä nimi. Malli on samainen mikä edellisissä sydänsukissa. Nämä on neulottu vanhasta nallesta ja koko on noin 1 vuotiaalle sopiva. Ajattelin laittaa nämä johonkin suomalaiseen hyväntekeväisyyskohteeseen, varmaankin joulupataan. Päivän sukkaluku: 42.

1920416.jpg

-Nna