Bloggaus lepää lähinnä Nnan harteilla, kun minä olen niin kovin laiskistunut tuon neulonnan suhteen (serkku taas tuntuu olevan hyvässä vireessä:D ) Veljelleni tosin tein pipon synttärilahjaksi. Sain kyllä kehuja, mutta velipoika ilmoitti kohteliaasti ettei suostu myssyä käyttämään, koska siinä oli tyttömäisiä kuvioita (salmiakki-kuvio) ja hänen mielestään pipo oli violentin sävyinen  (farkun sininen). En edes muistanut ikuistaa neuletta, mutta ohje löytyy Novitan sivuilta.

Ruokaa ja herkkuja ollaan kuitenkin kavereiden kanssa tehty ahkerasti. Ollaan mässäilty ompelukerhon kanssa, vietetty tapasiltaa ystävien kesken ja viimeisimpänä tempauksena oli tyttöjen drinkki-ilta.

1240256783_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Nautimme mansikkamargaritoja ja mojitoja (loppuillasta kyllä kelpasi myös tequilaa paljaaltaan greippiviipaleiden ja suolan kera). Ruoka oli myös varsin herkullista. Itse tein illanistujaisiin broileritäytteisiä rieskarullia, jotka maistuivat ladyille (+viihdetaiteilijoille) hyvin. Hieman vain harmitti, että täytteen ihanat raaka-aineet piti soseuttaa tasaiseksi tahnaksi. Leikkasin pötköt suupalojen kokoisiksi, minkä vuoksi piti ottaa avuksi cocktailtikut - rullat eivät nimittäin jaksaneet enää pysyä itsekseen kiinni. Taru puolestaan oli leipaissut ihanan suklaakakun ja Tuuli tehnyt herkullista halloum-salaattia. Ohjeet drinkkeihin ja edellämainittuihin ruokiin löytyvät Tuulin ja Anton mainiosta Ihanat tomaatit -blogista.

1240256759_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

-Idi