Miun kone päätti sanoa itsensä eilen lopullisesti itsensä irti. Hermo petti, kun winukan uudelleen asentamisen jälkeen kone jumittui kolme kertaa puolikkaan päivän aikana. Siis aina, kun se oli vähän aikaa käyttämättä. Onneksi porukat ja Ukkonen riensivät apuun ensi kuussa olevaan syntymäpäivääni vedoten. Nyt minun kone on näyttöä myöten ihan uusi ja äänetön. Enpä ole koskaan ennen itse omistanut ihan uutta konetta. Tuo edellinenkin oli ainakin kolmesta vanhasta koneesta koottu. Ainoa huono puoli tässä on Vista. Vika ei tietenkään voi olla käyttäjästä, tai siitä, että olen jo valmiiksi päättänyt sen olevan huono.

 

Koulu aiheuttaa jälleen stressiä. Ilmottauduin kielten valmentaville kesäkursseille, mutta ne on 25 km päässä harjoittelupaikastani. Ja matka aika on julkisilla tunti ja ruuhka-aikana ei varmaan juuri vähempää. Lisäksi vakavasti mietin, että haluanko hortoilla kehällä siihen aikaan. Ongelmaiseksi asian tekee se, että tunnit alkavat samaan aikaan kun harjoittelu loppuu. Ja kun valmentavat tosiaan olisivat kahdesti viikossa, niin tuntuu vähän nihkeältä lähteä niin usein aikaisemmin. Lisäksi mietin tuota jaksamispuolta. Vähän tässä harkitsin, jospa kävisinkin nyt vain toisen kurssin ja sitten toisen joskus myöhemmin. Tuntuu, että tämä varsinainen enkun kurssikin sai stressitasoni pilviin. Varsinkin, kun en vielä tiedä menikö uusinta läpi vai ei. Winhassa kun ei näy opiskelijoille milloin osasuorituksista on annettu numero, niin en sitten voi tietää onko siellä uusi vai vanha nolla.

 

Mutta harjoittelussa on ollut edelleen kivaa. Nythän minulla alkoi jo kolmas viikko. Olen tavannut mielenkiintoisia ihmisiä ja nauttinut äärettömästi niistä kohtaamisista. Ja olen opiskellut ihan hirveästi aiheeseen liittyen. Työpaikalla on kattavasti materiaalia johon saa rauhassa tutustua.


Neulonut olen vain vähän. Ilma tuntuu niin kesäiseltä, että puikoille on hypännyt puuvillaa. Tein pikkuiset tossukat omasta päästäni 40 silmukalla, 3 puikoilla. Menekki oli 33 g.

 

1240059469_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

Tisikirätin voi tehdä helposti tai hankalasti. Päätin valita jälkimmäisen tavan. Tein neljä kulmasta kulmaan aina oikein neulottua tilkkua. Sitten virkkasin kierroksen tilkkujen ympäri ja yhdistin ne jotenkin tosi hankalasti virkkaamalla. Sen jälkeen virkkasin muutaman kerroksen vielä rätin ympäri. Menekki oli 31 g päättelyiden jälkeen.

 

1240059490_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

-Nna