Kävin eilen suorittamassa kakkosvaiheen loppuun. Samalla reissulla valmistui Ukkoselle pipo. Se oli mukavaa puuhaa siellä liukasradalla, kun joutui odottelemaan ajovuoroaan. Meillä jokaisella oli onneksi oma auto, niin ei ollut ketään siinä vieressä ihmettelemässä. Samalla pääsin testaamaan uutta ihanaa bambuista drops virkkuukoukkuani. Se tuntui tosi hyvältä. Piposta tuli minun mielestä istuva, joten laitan suuntaa antavan ohjeen itselleni muistiin. Mallin pohjana käytin tätä DROPSin myssyä.

Itse käytin kaksinkertaista seiskaveikkaa ja 5 koukkua. Menekki oli 122 g. Ohjeesta poiketen tein ihan tavallisia pylväitä.

1. Aloitus kuten ohjeessa.
2 & 3. Jokaiseen pylvääseen virkataan kaksi pylvästä.
4. 1 p, 2 p, 1 p, 2 p...
5. 1 p, 1 p, 2 p, 1 p, 1p, 2...
6. 1 p, 1 p, 1p, 2 p, 1 p, 1 p, 1p, 2 p...
Tuolla idealla jatkoin kunnes oli 7 x 1 p, 2p, 7 x 1 p, 2p..
Sen jälkeen tein aina vain yhden pylvään silmukkaa kohden, kunnes pipossa oli yhteensä 15 kerrosta. Meinasin vielä reunustaa tuon mustalla virkkauksella, mutta Ukkonen halusi sen ilman.

1281509.jpg
Koska pipon omistaja joutui toimimaan kuvaajana, hankin vastaavan mallin. Minä kun tarvitsisin sellaisen kameran, missä voisi vain painaa nappia ja saisi kuvan.

Taas tuntuu siltä, että viikonloppu on mennyt liian nopeasti. Ehdin kyllä käymään Mummon luona katselemassa vanhoja valokuvia, mikä oli oikein mukavaa. Nyt on enää viikko koulua (jonka aikana pitäisi tehdä ahkerasti juttuja), ja sitten pääsenkin työharjoitteluun. Pitkästä aikaa saankin sitten istua päivittäin puolisen tuntia bussissa. Täytyy vain miettiä jotain kivaa ja suht yksinkertaista nyperrettävää, joka kulkee helposti repussa.

-Nna