Joskus tietää jo herätessä, että tästä tulee hyvä päivä. Tänään oli sellainen olo. Heräsin lempeään auringonpaisteeseen ja hipisin ylös. Ukkonen jäi vielä nukkumaan vapaapäivän kunniaksi. Kävin hieman neulomassa uutta mukavaa työtä. Aamiaiseksi tein amerikkalaisia pannukakkuja. Ohjeen löysin Tuulin ja Anton Ihanat tomaatit blogista. Tein puolikkaan annoksen, joka riitti tekemään vähän ällön olon kahdelle. Mutta kyllä olivat hyviä.

Olin jo perjantaina saanut postista ilmoituksen isokokoisesta kirjeestä. Koska en ehtinyt sitä silloin hakemaan, on tuo lappu poltellut minua koko viikonlopun. Arvasin sen olevan Snyltäni, koska hän oli vinkannut asiasta pari päivää aikaisemmin. Ajattelin pitkittää vielä hieman jännitystäni, ja kävin koulussa istumassa mielenkiintoisella luennolla. Samalla sain neulottuakin.

Odotus kannatti jälleen. Paketista paljastui kaksi kerää ohutta pirkka-lankaa, kaksi pussia kaakaota ja tummaa suklaata. Jälkimmäiset oli pakattu kuvassa näkyvään oranssiin pussiin. Lisäksi paketista löytyi hauska kortti ja huiviohjeita. Kiitos, paketti oli jälleen mieleinen.

1507733.jpg

-Nna