Nyt on juhlat juhlittu ja arkeen palattu hyvillä mielin. Sain viettää mukavan illan ihanien ihmisten kanssa. Sen lisäksi minua muistettiin todella paljon kortein, puheluin ja viestein. Nautimme meillä ruokaa ja maistelimme olutta. Koska Ukkosen piti mennä aamulla töihin, lähdimme ennen puolta yötä lähikapakkaan laulamaan karaokea. Itse kyllä jätin suosiolla laulamiset väliin. Siellä minulle tuotiin syntymäpäivädrinkki, missä oli sädetikku. Se oli tosi hienon näköinen, kun se valaisi pimeää baaria.

Leipomukset onnistuivat hyvin, mitä nyt mozzarellapiirakkaa olisi voinut maustaa enemmän. Suklaakakku ja porter osottautui täydelliseksi yhdistelmäksi. Porter yksinään oli liian tuhtia minun makuun, mutta kakkua se hieman kevensi. Meillä nähdään niin harvoin leikkokukkia, että halusin ikuistaa tämän saamani kimpun. Harmi, ettei tuoksua voi mitenkään välittää.

1583727.jpg

Jokin aika sitten sain kuulla, että entinen luokkakaverini on raskaana. Tieto oli iloinen yllätys, jota olin osannut jo vähän odottaakin. Yläasteella hän puhui, että haluaa sitten joskus isona pojan, kun ne ovat helpompia murrosiässä. Siltä varalta, että toive sattuisi toteutumaan, tein kaapista löytyneestä Samos lollipopista pienimmän koon mukaan hupparin. Ohje on novitan sivuilta, mutta sen saaminen vaatii novitaklubiin kuulumista. Itse tulostin sen kahden viikon testijakson aikana. Jätin malliin kuuluvat korvat pois, kun ne tuntuivat teennäisiltä. Valmiilla nutulla on painoa 164 g. Mietin, että tästä olisi tullut kiva myös ilman huppua, jolloin kolme kerää olisi riittänyt vaikka olisi tehnyt kauluksenkin. Hupussa käytin kolmen puikon päättelyä. Raglansaumoja lukuunottamatta ompelin saumat ompelukoneella, joka veti neulosta kuin unelma.

1586091.jpg

Uutta oli raglanhihojen neulominen ja vetoketjun lisääminen neuleeseen. Tässä alemmassa kuvassa värit näkyvät oikein.

1586087.jpg

Nyt minulla on mietinnän alla, että ehtisinkö/jaksaisinko ommella uuden leningin Ukkosen serkun häihin. Ne on 6.6, eli tässä olisi pari viikkoa aikaa. Muuten olisin voinut kaavoittaa jo eilen, mutta en oikein tiedä mistä materiaalista sen haluaisin tehdä. Kaapista löytyisi Anopilta saatua silkkiä, mutta se on ehkä vähän liian vaativaa tällä aikataululla.. Tarftit ja vastaavat ovat kauniita, mutta tekokuitu kesällä ei oikein nappaa.. Menen varmaan maanantaina töiden jälkeen eurokankaaseen pohtimaan asiaa.

-Nna