Kylläpäs minun tekee mieli kirjoitella nykyään usein. Päätin myös perustaa hääjutuille oman blogin, vaikkakin niihin liittyvät käsityöt meinaan edelleenkin esitellä täällä myös.

Täältä löytyy tavallistakin huonolaatuisempia kuvia kännykameralla otettuna. Riemukseni satuin löytämään yhtäaikaa kamerani ja laturini samaan paikkaan, joten kohta taas kuvat ovat tavallista pokkaritasoa. Työkaverini leikilläni ehdotti, että voisin tuoda nimipäiväni kunniaksi töihin jotain herkkua, kun satuin sen edellisenä päivänä muistamaan. Kaapista ei oikein löytynty mitään, joten päädyin tekemään marjamuffinsseja. Tarjosin ne sitten pursotettavan kerman kera. Tein 1,5 kertaisen annoksen, josta tuli noin puolitoista pellillistä syötävää. Vuoat olivat hienoja kuin mitkä ja hämmästykseni huomasin, että nykyään netistä voi tilata vaikka minkälaisina niitä. Itse en yleensä muffinsseja tee, kun ne tuppasivat aina ennen lässähtämään.

 

 

Yksi päivä ostin 5 kiloa mansikoita, koska ajattelin 3 litran olevan aivan liian pieni määrä kaasoilleni syötäväksi. Kun niitä jäi paljon yli myös muiden kavereiden osallistuttua syömiseen tein lopuista hilloa. Osaan heitin mukaan pakkasesta ylivuotisia raparperejä. Mansikan ja raparperin yhdistelmä toimii hyvin myös hillossa, suosittelen. En jaksanut purkitusrumbaa, joten laitoin ne ihan suoraan pakasterasioihin ja pakkaseen. Ne eivät kovin kauan kyllä siellä varmaan tule säilymään, kuten alla olevasta maistelusta jo huomaa.

 

 

-Nna-