Olen sadatellut pitkään mielessäni, kun näytössäni ei ole ääniä. Onnistuin jo aikoja sitten rikkomaan kuulokkeeni. Eräänä iltana sitten herkesin jupisemaan asiasta ääneen, jonka jälkeen lähes välittömästi koneeni oli musiikin kuuntelu kunnossa. YouTubeen tutustuessani löysin uuden lempikappaleen. Olen kuunnellut Leevi and the Leavingsin Amalian varmaan parikymmentä kertaa tämän ja eilisen päivän aikana.

Menin erään kerran lupaamaan, että voisin lähteä kahdestaan Veljeni kanssa Muorin luona käymään. Veikka kun ei tykkää kokoperheyhdessä-matkoista. Huomenna on aika lunastaa lupaus, ja minua jännittää. Olemme nähneet Muorin kanssa viimeksi kaksi vuotta sitten ja hänen luona en ole käynyt yli viiteen vuoteen. Teininä siellä kävi aika pitkäksi, mutta nyt tuskin sitä ongelmaa on, kun otan kutimen mukaan ja voi mennä uimaan. Kohtaaminen on se mikä taitaa jännittää eniten. Olemme molemmat kovin omaehtoisia.

Tämän paidan tikuttelin jo aikaa sitten yövuorossa. Päättely ja kokoaminen ei ole lempipuuhaani, jolloin vaatteen valmistuminen viivästyi. Lankana on Novitan Spektri plus, menekki 137 g. Eli hieman vajaa kolme kerää. Mallin pohjana käytin vauvan hupparia, jonka olin tehnyt aikaisemmin samoksesta. Ohje on napattu novitan sivulta, näkyy vain clubilaisille. Tämäkin on tehty pienimmän koon mukaan. Neuloin kainaloihin asti pyörönä, sitten erotin halkion ja raglanit omaksi jutukseen.


1772782.jpg

Kaulukseen tein neulomalla helmineuletta. Harmikseni en saanut kuviin sitä kaunista kevään vihreää sävyä, mikä langassa on. Tykkään paidasta tosi paljon. Näen tämän mielessäni jonkun pienen pojan päällä kesäiltana. Halkio ja solki tekevät minusta jotenkin miehekään vaikutelman.

1772650.jpg

-Nna