Tänään meillä oli vain tunti koulua, ja sekin aivan turhaa. Puolet tunnista käsiteltiin opintokokonaisuudesta annettua palautetta. Siitä käsiteltiin lähinnä kohdat joissa todettin kuinka kivasti meidän koulussa asiat on. Vastausprosentti oli niin pieni, että tuollaisen palautteen on täytynyt olla tilastollinen harha. Kaikista eniten minua ärsyttää se, että todella haluaisin istua koulussa, mutta minulle ei anneta siihen mahdollisuutta. Juuri kun ehtii orientoitumaan johonkin aiheeseen, niin siihen liittyvät luennot loppuvat. Sitten on joku "kiva" ryhmätyö siihen liittyen. Ongelmaksi tämä muodostuu siinä vaiheessa, kun niitä ryhmätöitä alkaa olla monta yhtä aikaa. Mutta jotain hyvääkin, sain tänään aloiteltua koulussa kamerapussukkaa, minkä tein sitten kotona loppuun.

1291091.jpg
Tuotos tuo minulle kovasti mieleen Idin joskus kauan sitten tekemän laukun. Minun nyssäkkä on neulottu helmineuleena n. 5 puikoilla mambosta. Tein pötkylän, jonka sivut sitten virkkasin kiinni tuolla vihreällä. Pussi pysyy kiinni kumilangasta tehdyllä lenkillä, joka näkyy kuvassa huonosti. Tästä taloudesta kun ei löytynyt kuin tarranauhan karkeaa puolta. En edes tehnyt tuohon kantolenkkiä, kun Ukkonen keksi, että kameran oman lenkin saa hyvin vedettyä tuosta läpi. Nyssäkkä ajaa hyvin asiansa, sillä paketin mukana ei tullut mitään koteloa. Toivon tuon paksuuden vähän suojelevan kameraa.

Oli nyt pakko päästä päivittämään ihan vain siitä ilosta, että vuotikseen saa taas ladattua kuvia. Se on kumma, kuinka heti tulee aivan välttämätön tarve tulla tekemään jotain tälläistä, kun se ei ole mahdollista.

-Nna