Jokin aika sitten koulukaverini kysyi, voisinko neuloa hänen pojalleen kaulaliinan. Hän kertoi poikansa pitävän kirkkaista väreistä, erityisesti vihreästä. Minusta neulominen vaatii oikeanlaisen fiiliksen, joten aloittaminen hieman venyi.. Kaulaliina on tehty ainaoikein 20 silmukalla. Lankana on vanha (ohut) nalle ja mummolta saatu tekokuituisempi vihreä lanka. Käytin nelosen pyöröjä, jolla tulikin mukavan napakkaa neulosta. Marraskuun harmaudessa se ei näy niin hyvin, mutta värit tuovat minulle mieleen maapallon avaruudesta katsottuna. Nyt vain pohdin, pitäisikö tämä laittaa postin kautta matkaan, vai odottaa vuodenvaihteeseen, jonka jälkeen meillä alkaa koulu. En vain ole ihan varama osoitteesta.. Joku järkevä ihminen laittaisi varmaan sähköpostia ja kysyisi sitä. :D Kuvassa on myös Herttaisen askartelema magneetti, kiitos.

2059389.jpg

Olen lähdössä illalla yövuoroon, ja sitten alkaakin jo viikonloppu. Laitan tähän vielä lähinnä itseäni varten muistiin ohjeen hunajamelonisalaattiin ja jukurttikastikkeeseen jota tein yhtenä iltana. Oli nimittäin niin hyvää.

1 pieni hunajameloni
pieni purkki säilykepersikoita
2dl vattuja

2 dl jukurttia
hunajaa
minttua
limemehua
vanilijasokeria

Ensimmäiset ainekset pilkoin ja sekotin keskenään. Kastikkeeseen lisäilin ihan maun mukaan juttuja. Sitten laitoin kummatkin jääkaappiin maustumaan hetkeksi. Annostele kastike salaatille juuri ennen tarjoilua.

2059395.jpg

-Nna