Olen osallistunut #neulonnan ystävänpäivän asustevaihtoon kuten aikaisemmin kerroin. Saamani huivi on ollut joka päivä kaulassa ja toimii hyvin. Itse neuloin Catiukselle lanettista Feather and Fan Scraftin. Mallineuloksen oppi nopeasti ja huivista tuli keveä. Käytin 4,5 puikkoja ja lankaa meni 2 x 50 g.

 

 

KiiihG sai minulta lapasvaihdossa Coloudista neulotut palmikkolapaset. Näitä oli hauska tehdä, sillä en ole kamalasti aikaisemmin palmikoita väännellyt. Keskelle tuli ikään kuin letti ja sivupalmikot aaltoilevat. Puikkoina oli kolmepuoloset ja menekki oli 88 g.

 

 

Sitten vielä hamsteritöitä. Huivista jäi yli tuota samaista Cloudia, josta sitten tein itelleni "kalorimetrin". Suomennetun ohjeen mukaisesti käytin 4 puikkoja ja 80 silmukkaa. En saanut kuvaa siitä päässäni, mutta tässä alkuperäisessä calorimetry-ohjeessa idea näkyy hyvin. Eli tuo on pieni panta, joka kiinnitetään napilla. Se on hieman muotoiltu ja siten istuu hyvin päähän. Ohje on hyvä kaikessa yksinkertaisuudessan. Hiukset pysyivät nätisti syrjässä koko pitkän työpäivän ilman pampulaa. Näitä kesäksi jostain hieman kevyemmästä materiaalista. Menkki oli 22 g.

 

 

Tiitalta saaduista langoista neuloin 4,5 puikoilla ainaoikein kaulahuivin. Menekki oli 92 g. Lanka päästi yllättävän paljon väriä kastuttuaan. Mutta kerissä taisi olla eroja, kun sitten värjääntymisen toivossa kastelin hapsut myöhemmin, ei värjääntymistä juurikaan tapahtunut.

 

 

-Nna