Nimittäin sitkeää syysflunssaa, toimitus juuri kun sitä vähiten odotat. Maanantaina kesken työpäivän tuntui, että nenänieluun meni jotain. Siitä se alkoi pienellä niiskutuksella ja kröhinällä. Nyt täällä poden tautia, enkä kuule mitään kun korvat ovat ihan tukossa. Nenä on punainen ja kipeä niistämisestä. Aamut ovat kaikista pahimpia. Lämpimästä sängystä ei millään haluaisi poistua.

Meidän koulussa opiskelijoilla ei ole oikeutta sairastaa, joten olen raahautunut molempina päivinä laittamaan nimen paperiin. En millään viitsi istua luentoja ensi vuonna. Samalla saisin odottaa vuoden viittä opintopistettä siihen asti. Minusta tuo systeemi on ihan älytön. Työpajojen kohdalla se on ymmärrettävää, että on vain pakko opetella tietyt asiat. Teoriatiedon voisi minusta vain opetella itse ja tehdä jonkun korvaavan tehtävän. Onneksi huomisilla tunneilla ei ole läsnäolovelvollisuutta.

Sadonkorjuu on kuitenkin jatkunut sitkeästi taudista huolimatta. Neuloin vanhasta nallesta 3 puikoilla kokoa 37 olevat sukat. Menekki oli  79 g. Näiden sukkien ohje löytyi Langanpätkiä blogista. Yleensä en käsrsi toisen sukan syndroomasta, mutta nämä tekivät poikkeuksen. Ensimmäisen sukan jälkeen neulominen tuntui tosi tahmelta, mutta puolessa välissä terää alkoi sujumaan. Samalla huomasin, että olin tehnyt kantapään jälkeiset kavennukset hieman erilailla. En jaksanut purkaa, mutta asia häiritsee. Näiden sukkien kohtalo on päätyä SPR:n keräykseen. Mutta onneksi malleja riittää maailmassa. Päivän sukkaluku: 32.

1896318.jpg

-Nna