Palasin viime viikolla pohjoisesta kotiin, vihdoin. Olen ollut Lapissa kesätöissä toukokuun puolivälistä lähtien ja arvokasta kokemusta on karttunut rutkasti. Vaikka työ oli mielenkiintoista, alkoi koti-ikävä jo kalvaa loppukesästä.Voi sitä riemun määrää, kun viime sunnuntaina pääsin sitten viimein köröttelemään etelää kohti.

-Rovaniemen luontoa kaipailen kuitenkin täällä Helsingin betoniviidakossa

Ennen lähtöäni tein työkavereilleni suklaajuustokakun. Ystäväni Kikun suosituksia uhmaten käytin reseptin mukaisesti Fazerina-suklaata. Hänen mukaansa appelsiinin maku suklaassa on luonnoton. Eihän kellekään kuulemma tulisi mieleen esimerkiksi juoda samaan aikaan jaffaa ja syödä suklaata:) Leipomus kuitenkin kelpasi, vaikka eräs vanhempi työntekijä sanoinkin, että olisi voinut lainata minulle kupua, jos olisin halunnut tehdä kunnon kakun :)

-Suklaajuustokakku

Olen viimeisen viikon aikana ehtinyt nähdä perheeni, kaikki tätini, vaarin, Nnan ja monet ystävistäni. Olen myös muuttanut uuteen asuntoon, pitänyt ompelukerhon ja extempore viinibileet. Seuraa ja tapahtumia on ollut siis enemmän kuin koko kesän aikana Rovaniemellä.Ihanaa olla jälleen kotona!!! 

--Idi