Lehdissä on ollut jonkin verran juttua siitä, että Jorvi luopuu pestävistä vauvan myssyistä, ja laittaa heidän päähän tuubipipon joustavasta verkkomateriaalista. Mietin, että onkohan se ns. perjantaipiponakin tunnettua materiaalia, mitä käytetään pitämässä lappuja paikoillaan, jos ihmisellä on päässä haava. Puutyötyttö kyseli minulta jo jokin aika sitten, meinaanko pipoja ruveta tekemään. Silloin olin kuulema kieltäytynyt hommasta, mutta yksi ilta se sitten iski. Käytin toisenkin illan ja lopulta minulla oli keräykseen lähetettäväksi viisi kappaletta hyvin pikkuruisia puuvilla- ja bambuhattuja.

Kaikissa pipoissa on 3,25 puikot ja 13 s. per puikko. Ensin tein vihreitä antennipipoja kaksi kappaletta. Toivon, ettei pipoista tullut liian kittanoita, mutta toisaalta ajattelin, että ne olisi hyvä olla juuri vastasyntyneen kokoisia, eikä silleen, että parin kk päästä pipo ei valu enää silmille.

 

Yhdestä tein kesäpipon jossa on reikäneulosta

 

Korkatusta bambulankakerästä tuli kaksi pipoa ja jäipä siitä vähän lankaa tiskirättejäkin varten.

 

 

Bonuspipona on vielä tälläinen paksujen jämälankojen kohde, mikä on ollut tuolla laatikossa varmaan vuoden odottamassa loppuun virkkaamista. Meni varmaan 15 minuuttia, kun vika kerros oli virkattu ja pipo päätelty. Kuva on tyylikkäästi teinien tavoin itse itseään kuvaten otettu.

 

-Nna-