Keltainen on yksi suosikkiväreistän. Vaatteissani se on usein murrettua, huiveissa taas aivan kirkasta. Niinpä ilahduin kovasti eräänä päivänä, kun huomasin, että Vantaan kaupungilla on maisemapeltoja joilta saa käydä poimimassa kukkia omaan käyttöön. Viime viikon lauantaina siellä oli upeita auringonkukkia, harmi vain, ettei kuva ole niin upea. Minusta tuo on hyvä tapa käyttää verorahoja, kukkapellot näyttävät kauniilta, niiden keräämistä tulee hyvä mieli ja niiden ylläpitäminen työllistää varmaan ainakin yhden ihmisen.

 

 

Liekö auringonkukilla ollut vaikutusta näiden vauvansukkien väriin..Varressa ja jalkaterässä on 2 o, 2 n neulosta. Lankana on hyvälaatuinen vanha nalle, menekki 3 puikoilla 25 g. Olen kuluneella viikolla nähnyt kaksi pariviikkoista vauvaa ja ihmettelen, miten ne voivat olla niin pikkuisia ja suloisia. Välillä kun miettii, miten nuo omat neuleet kenellekkään mahtuvat..

 

 

Ennen sukkasatoilua neuloin ahkreasti tiskirättejä Novitan bambusta. Noissa kaikissa on 50 silmukkaa ja 3,5 puikot. Menekki oli sinisissä yhteensä 40 g ja punaisessa 23 g.

 

 

-Nna