Tänään se saapui. Osallistuin kierrätys kassi kaverille vaihtoon. Parinani oli Heidi, jolta sain kahvipusseista tehdyn kassin. Olen näitä joskus katsonut pieni virne huulillani, mutta tuo vaikuttaa kerrassaan kätevältä erityisesti sateisessa syksyssä. Se on juuri sopivan kokoinen kauppakassiksi, kestävä ja pitää kosteuden loitolla. Kiitos vielä! Pahoittelen kuvan laatua, mutta täällä on pimeää. Taloutemme valoisin paikka on tällä hetkellä wc. :D

2040146.jpg

Minä ompelin Heidille kassin tyynyliinasta. Koristeeksi laitoin kaksi kierrätyskeskuksesta hankittua pitsiliinaa. Ompelukonetta hankkiessani harmittelin kaiken maailman koristeompeleita, mutta nyt niitä oli ihan hauska käyttää.

2020062.jpg

Lankapirtin Matleena haastoi minut kertomaan omituisuuksistani. Jos ette vielä ole kertoneet omista jouluun liittyvistä omituisuuksistanne, niin voitte tehdä sen täällä ja osallistua samalla arvontaan.

Tehtävänanto: "Paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä."

1. Tykkään kyylätä ihmisiä. Minusta vihaiset ihmiset sateisena päivänä ovat juuri parhaita. Kiukutteleville lapsille virnuilen, se saa heidät hämmentymään totaalisesti. Julkiset ovat hyviä paikkoja tälläiseen, erityisesti aikaisin aamulla ja myöhään yöllä. Ukkonen usein kysyykin, mitä sä tuijota. No muita ihmisiä tietenkin.

2. Minun pitää saada kertoa jollekkin kun olen oppinut uutta tai hiffannut jonkun asian.

3. Näen paljon unia, ja muistan usein aamulla niistä ainakin jotain.

4. Murehdin kamalasti asioita etukäteen. Mitä jos käykin niin, että... 

5. Otan aina ensimmäisenä päivänä uuteen työ- tai harjoittelupaikkaan mennessä evääksi ruisvoileivän jonka päällä on paistettu kananmuna.

Taidan taas poiketa tavoistani ja haastaa ihmisiä niin halutessaan kertomaan omituisuuksistaan.

Rajaton, Markka, PepSun, Noris ja Taijuska, olette valitut.