Perjantaina näin pitkästä aikaa kesätyökavereitani. Oli aivan ihana ilta. Paransimme maailmaa ja keskustelimme tyttöjen juttuja. Toinen heistä ilmoitti tuovansa patonkeja, jolloin lähdin suunnittelemaan ruokaa sen pohjalta. Vähän aikaa sitten eksyin Pippurimylly-blogiin, mistä löytyy todella herkullisen näköisiä ja kuuloisia reseptejä. Syksyllä on mukava syödä keittoja, niinpä tein paahdettua paprika-tomaattikeittoa. Laitoin keiton sekaan hieman maustamatonta tuorejuustoa ja tarjosin seurana vuohenjuustoa. Keitto maistui erinomaisesti muillekkin kuin minulle.

Lupasin tehdä myös jotain jälkkäripälkkäriä. Mietin ensin marjoja kuohuviinihyytelössä, mutta sitten se tuntui kovin kesäiseltä. Päädyin tuhdimpaan vaihtoehtoon, eli baileys-juustokakkuun. Tein pohjan tuplana, ja päälliseenkin taisi mennä vähän reilummin kermaa, tuorejuustoa ja baileysia.. Liivatteen sulatin tilkkaan kiehuvaa vettä, en halunnut ottaa riskiä alkoholin haihtumisesta. :D Suosittelen myös tämän reseptin testaamista. Oli oikein hyvää.

1992926.jpg

Joulu tulee kovaa vauhtia, joten täällä on tehnty paljon hyshys-käsitöitä. Vielä viikko koulussa ja sitten lähdenkin harjoitteluun. Suottaapi olla, että sitten jää taas vähemmän aikaa käsitöille.

-Nna