Viikonloppu meni taas hyvin nopeasti ohi. Lauantaina askartelin vähän aamupäivästä kun Ukkonen oli töissä. Illemmalla lähdimme keskustassa käymään sellaisessa ihanassa drinkkibaarissa. Siinä meni kyllä sormi suuhun, kun valinnan varaa oli niin paljon. Minua ihastutti erityisesti kauniit lasit, sekä toisessa drinkissäni ollut passionhedelmä.

Eilen oltiinkin ihan vain kotosalla. Päivä oli todella hieno, joten kävimme kävelyllä. Minä innostuin myös leipomaan laskiaispullia. Pullista tuli yllättävän pieniä, sillä yleensä tykkään tehdä kaikkea suurta ja mahtavaa. Oli myös kivaa saada juuri sellaisia pullia mistä tykkää. Tein pullaani suuren kuopan, minkä sitten täytin lähes kokonaan äidin mansikkahillolla. Päälle laitoin vain ihan pienen nökön kermavaahtoa. Oli naminami hyvää.

Tänään olenkin kuluttanut aikaa hyvin paljon tenttikirjan ääressä. Tajusin sen olevan viikon päästä, ja luettavaa on kuitenkin useampi sata sivua luentomateriaalien lisäksi. Aihe on kylläkin sellainen, että meillä on jopa ollut ihan tunteja siitä. Eli lukeminen tulee olemaan lähinnä vanhan kertausta. Ja kerta aihe on kiinnostava, ei se tule olemaan ongelma.

Laitan nyt vielä kuvan varsinaisesta postauksen aiheesta, eli ystävänpäiväkorteista.
1267121.jpg

-Nna