Huijasinkin viimeksi niiden sukkien suhteen. Vietän kotona vapaapäivää flunssaisena ja mieleni teki blogata. Sukista kerron vasta myöhemmin, koska toiset niistä ei ole vielä päätynteet uudelle omistajalleen. Käsityöni ovat olleet taas pieniä ja vaatimattomia. Hermostuin eräänä päivänä rumaan ja tumppeja täynnä olevaan stökikseen, joten menin ja tein uuden. Virkkasin alaosan päällisen ja kanteen sudin erikeepperiä ja sitten vaan pyörittelin lankaa siihen päälle. Nyt ei tartte sitten hävetä rumaa tuhkista vieraiden tupakoidessa.

 

 

Yksi päivä kaveria odotellessa hermostuin myös kanamunakennoihin, jotka tipahtivat jälleen kerran kaapista päälleni. Niinpä otin itseäni niskasta kiinni ja tein sytykeruusuja. Jos asia on vieras, voi Annan blogista käydä kurkkimassa ohjetta.

 

 

Sain vihdoin myös valmiiksi villapöpät, joiden tekemisen aloitin keväällä. Pieni työ, mutta jos ei huvita sen pariin palata, niin eihän siille mitään mahda. Mutta nyt kaverin masussa kasvavalle kuopukselle on taas yhdet pöpät lisää.

 

 

-Nna-