Nna varmaan putoaa ällistyksestä tietokonetuoliltaan, kun huomaa, että olen vihdoinkin blogannut. En ole vain oikein saanut mitään tehtyä - vain kieriskellyt suloisessa aikaansaamattomuudessa niin koulussa kuin vapaa-aikanakin.

Kovasti olen kyllä yrittänyt aloitella erilaisia projekteja, mutta ne ovat jääneet kaikki kesken tai tulleet puretuksi ja ompelukori pursuaa sukan varsia. Tällä hetkellä neulon ystäväni 1,5-vuotiaalle pojalle kalanmallista pipoa. Saa nähdä riittääkö pikku-Lexalla huumoria myssyn käyttöön ( jos nyt en purkaa mokomaa ensi ompelukerhossa).

Huomenna vietämme ystävieni kanssa myöhästyneitä pikkujouluja. Kukaan ei enää halunnut nauttia jouluherkkuja (vaikka Elli-Melli uhkasin paistaa loput piparitaikinoistaan), joten teinkin tuollaisia pieniä suolaisia suupaloja. Resepti on sovellus Valion Kreikkalaiset juustohyrrät -ohjeesta. Omat hyrräni täytin mozzarellajuustolla (joka tosin on ehkä turhan mietoa), keitetyillä kananmunilla, vihreällä pestolla, tomaateilla ja mustilla oliiveilla. Ajattelin vielä aamulla leipaista hollantilaisen suklaatortun.

Sunnuntaina on suunnitelmissa mennä Nnan ja veljeni kanssa kotiseudulle metsään paistelemaan tikkupullia. Täällä kaupungissa tulee vietetettyä liian vähän aikaa ulkona ja on ihana päästä vähän hankkimaan punaa poskille. En edes muista milloin olen viettänyt koko päivän luonnossa.Aion tällä kertaa onnistua täydellisen kullan ruskean pötkylän paistamisessa. Taidankin haastaa Nnan kisaan, niin ja tietenkin tädit, joiden toivon osallistuvan retkueeseen!

--Idi