Nyt kun osa paketeista on jo aukaistu, voin ruveta esittelemään tekeleitäni. Oma koneeni on rikki, joten kirjoittelen Ukkosen miniläppäriltä. Tämä vaatii hieman totuttelua, joten panostan tänään enemmän kuviin.

Aatto meni mukavasti. Itselläni oli kiva tunnelma, kun olin päättänyt olla stressaamatta. Jouluruoka oli hyvää ja mikä parasta, samanlaista kuin aina ennenkin. Sain myös aivan ihania paketteja, joulumuorin yllätys mukaan lukien. Niistä sitten myöhemmin kuvia, kuhan Ukkonen on korjannut  koneeni.

Äitille päätin jo syksyllä neuloa sukat. Nämä on tehty Maijasta 3 puikoilla. Menekki oli hieman vajaa 100 g. Malli on Uhoavan kolmioribbisukat. Ja tein näihin tiimalasikantapään. Näissä kaikissa kuvissa on joku kirous, en vain saanut niitä onnistumaan..

2073182.jpg

Toiset sukat tein nalle colorista. Nämä syntyivät halusta esitellä äidille ranskalaisen kantapään ihanuutta. Mallina on ullasta löytynyt Petäjä.

2073177.jpg

Kummityttöäni varten Maijaa, josta syntyi sukat IsoGnun sivuilta löytyneen pitsisukkien ohjeella. Tein ihan suoraan sillä ohjeella koon 26 sukat 3 puikoilla. Lapaset on muuten ihan tavalliset, mutta tein kämmenselkään korinpohjaneulosta.

2073172.jpg

Näiden myötä päivän sukkaluku on 49.

-Nna