Sain kummeiltani alkukesästä pari kirsikkatomaatin tainta. Niistä onkin ollut paljon iloa. Silloin lupasin kutsua heidät joku kerta syömään. Nyt vihdoin sain lunastettua lupaukseni. Tällä kertaa teimme Cajun-ruokaa. Alkupalana oli täytettyjä chilejä, pääruokana jambalayaa ja jälkkärinä suosikki omenapiirakkaani. Samalla maistelimme flying dog olutta, joka maistui ainakin minulle.
Täytetyt chilit
TOMAATTICHUTNEY
1 kg tomaatteja
1 paprika
2 kesäsipulia varsineen
2 hapanta omenaa
1 chili
2 valkosipulinkynttä
2 dl hunajaa
2 dl valkoviinietikkaa
1 tl suolaa
½ tl mustapippuria
½ tl kuivattua inkivääriä
Kalttaa ja kuori tomaatit sekä paprika. Paloittele paprika, omena, sipulit, valkosipuli ja laita ne paksupohjaiseen kattilaan. Tomaatit voi leikata neljään osaan. Laita sekaan etikka, hunaja ja mausteet. Kiehauta ja keitä noin tunnin ajan miedolla lämmöllä. Säilö puhdistettuihin ja kuumennettuihin lasipurkkeihin.
-Nna
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.