Ahdistun kaupoissa, joissa ei voi ostella ja katsella "anonyymisti". Pienet lankakaupat, joissa myyjä on koko ajan saatavilla, ovat tuskaisia. Onneksi on verkkokauppoja, joiden valikoimaa voi rauhassa tutkia kotona. Huonoa niissä on vain postimaksut ja se, ettei lankoja pääse oikeasti hipeltämään. Mutta kaikkea ei voi saada. Hain tänään postissa Tapion kaupasta tulleen paketin.

1914363.jpg

Yritin miettiä mihin lankoja tarvitsen, ja tilailla sen mukaan. Ruskea Dropsin Alpaca ihastutti minua pehmeydellään. Siitä tulee Ukkoselle pipo, jos hän vain hyväksyy värin. Keltainen ja marjapuuronpunainen Maija olivat juuri sen värisiä kuin mielessänikin, sen sijaan vihreä oli vähän liian havuista. Niistä tulee ainakin sukkia. Keltaiset aijon säästää ihan vain itselleni. :) Alapca silk on pehmeää, muttei vastannut ihan kuvitelmaa. Pitää katsoa, kuinka neulominen siihen vaikuttaa. Kalalankaa tilasin ihan vain siitä ilosta, että se oli mustaa.

Viikon pikkusukat on neulottu tietenkin 7-veikasta. Tapani mukaan käytin 3,5 puikkoja. Koko on suunnilleen 20 ja menekki 40 g pintaan. Vuorottelin sileitä ja 1 o, 1 n... kerroksia. Idean sain harmaata graniittia sukista, mutta en pidä nurjan neulomisesta, joten vähän oikaisin. Neulepinta on kivan näköinen myös näin. Nämä päätyvät hyväntekeväisyyteen, kohdetta en ole vielä päättänyt. Päivän sukkaluku on jo 34.

1896330.jpg

-Nna