Usein ihmettelen sitä, kuinka nopeasti päivät kiitävät. Nyt ollaan jo maaliskuun puolessa välissä. Perjantaina kävin hyvän ystäväni luona teellä. Jostain syystä aloimme keskustemaan eri opetusmenetelmistä. Totesimme, että alaluokilla käytettävät laulut jäävät tiukasti mieleen. Itse ajattelen aina aakkoset englanniksi erään rallatuksen mukaan ja osaan vieläkin runoja ja lauluja iloisesta aapisesta. Se oli sellainen punakantinen, jossa Onni ja Enni nalle seikkailivat ystäviensä kanssa. Huomenna lähdemme Idin kanssa kuuntelemaan Verikoe nimistä opiskelijamusikaalia. Tätskyjä ei nyt huolita mukaan, heidän opiskelijakortit alkavat pikkuhiljaa olemaan jo museotavaraa. ;)

 

Olen palannut perusasioiden ääreen, ja täällä syntyy nyt tavallisia raidallisia sukkia nallesta. Käväisimme viikonloppuna Turussa, jolloin muutama pari vaihtoi omistajaa. Pinkkiraidalliset menivät Puutyötytyölle, koko 39, menekki 78 g, puikot 3,25. Isommat menivät Kokkiystävälle, koko 42, menekki 88 g.

 

 

Nykyään harrastan ahkerasti lainapäitä, kuvassa Wol esittelee Toisenkokin saamaa pipoa. Pipossa on vuorotellen mustaa nallea kaksinkertaisena ja langanloppuja. Ja päällä on antenni. Jos tämä jatkuu tätä rataa, kohta ystäväni ja tuttavani tunnistaa hyvin katukuvasta.  ;) Minä vain kiltisti toteutan toiveita.

 

 

-Nna