Minua on taas onnistanut, voitin Neulontain arvonnassa Reissukissan. Olin vahtinut monta päivää postilaatikkoa välillä jo uskonpuutteesta kärsien. Kissi saapui kuitenkin juuri sopivasti samana päivänä, kun Muorille lähtö koitti. Itä-Suomessa se pääsi tutustumaan kaukaiseen pikkuserkkuunsa.

1786567.jpg

Reissukissillä oli mukanaan kerä himoitsemaani Floricaa. Piheyksissäni en ole sitä ostanut, kun sen käyttötarkoituksesta ei ole selvää visiota. Ainakin se on ihanan pehmeää ja kauniin väristä. Mukana oli myös kaksi ruokakorttia, joista sain vinkkejä kesän sadon korjaamiseen. Ne toivat hymyn huulilleni, sillä Mummolla oli aikanaan niitä iso pino. Paketissa oli myös postikortti Florican väreihin sointuen.

1786569.jpg

Muorin luona vierailu meni yllättävän mukavasti syöden ja nukkuen. Kävimme myös uimassa ja torilla. Sain tehtyä raidottuvasta 7-veikasta villasukat. Muori ihali tasaista neulepintaa, ja sanoi sen kertovan ihmisen luonteesta. En allekirjoittanut väitettä, sillä minä olen kaikkea muuta paitsi tasainen persoona. Erityisesti nautin automatkoista Veljeni kanssa, sain kerrankin keskusteltua hänen kanssa. Samalla sain valaistua häntä sukuumme liittyvistä asioista.

Kotiin palattuani kävin kaupassa ja ostin viisi kiloa mansikoita. Ajatuksenani oli pakastaa ne, mutta eipä niistä paljoa jäänyt rope-iltamme jälkeen. Tiitta toi vohveliraudan ja minä tein taikinan. Rauta oli siitä hyvä, että siinä tuli aina kaksi kerralla. Nyt tein vohvelit ilman viskiä, ja hyvin maistui silti. Tein kuudelle ihmiselle kolminkertaisen annoksen, ja hyvin maistui.

1786560.jpg

Ukkosella alkoi eilen loma. Sen kunniaksi kävimme Santa Fé:ssa syömässä. Itse nautin erinomaista salattia. Jälkiruoaksi halusin jotain raikasta, mutta makeaa. Siirryimme sieltä sitten Sling in-drinkkibaariin jossa join Forest Ivanovin. Molempia paikkoja voin suositella lämpimästi, ne eivät ole vielä kertaakaan tuottaneet pettymystä. Itse menen vielä huomenna päästämään yökön töistä ja sitten pääsen viikon lomalle. Tallinnan matka on jo varattuna ja viikonloppuna on Ropecon. Jälkimmäinen on vuoden odotetuin tapahtuma. Hengailua, ihania ihmisiä ympäri Suomea ja vuoden aikana tavattuja larppaajia. Usein jatkamme lauantai-iltaa Otarannassa oman porukkamme kesken. Se tosin on hyvin laaja käsite, ja kokoonpano vaihtelee suuresti illan aikana.

-Nna