Meidän tikkupullaretki osottautui oikein hauskaksi. Idin veljestä halkojen laittaminen pulkkaan oli huono idea, joten Idi jotui ne itse vetämään. Tuossa me tarvomme Rja-Tädin ikuistamana.

Armeija oli tehnyt tehtävänsä, Idin veli väsäsi meille nuotion käden käänteessä. Menimme eräälle laavulle ja siellä oli nuotiopaikka valmiina. Meillä oli niin kiire pullaa paistellessa, että Rja-täti pääsi jälleen kuvaushommiin.

Sunnuntaina lähdimme Äidin ja Mummon kanssa retkelle viherpajaan. Sain muutaman uuden mehikasvin ja nautin kaktusnäyttelystä. Isoimmat kaktukset siellä on valtavia. Harmikseni japanilainen puutarha oli päässyt rapistumaan ja siellä varmaan tehdäänkin jotain remonttia lähiaikoina. Mutta oli siellä kaloja ja kirsikkapuussa jo nuppuja.

Laskiaisen kunniaksi tarjosin tietenkin laskiaispullia. Olen niin tyytyväinen, kun Iskä tilasi minulle tuon leivotaan yhdessä kirjan. Siitä löytyy takuuvarmat reseptit leipomiseen. Pullaohjeessakin on lähes parikymmentä kohtaa, joten sitä seuraamalla ei voi epäonnistua kovin pahasti. Halusin kuvaan myös leipomahuivini.

Käsityörintamalle kuuluu hyvää. Monta työtä on odottamassa kuvaamista. Nämä sukat on neulottu Maijasta 3 puikoilta. Kuvio on omasta päästä, vaatii vielä hieman kehittelyä. Menekki 75 g. Ensi kerralla sitten iso kasa pipoja..

-Nna