Tänään meillä oli oikein reippaita apumiehiä. Ystävämme laitteli molempiin makkareihin ja eteiseen laminaatin. Koska olin eilen unohtanut muistikortin koneeseen kiinni, jouduin nyt tyytymään kännykkäkameran kuvaan. Kummasti vanha parketti alkoi näyttämään väsähtäneeltä uuden laminaatin rinnalla. 

Toiset jätkät sitten maalasivat olohuoneen katon Tikkurilan tunto hieno maalilla, jolla tulee sellainen betonimainen, hieman rapattu pinta. Koska olkkarimme seinä on aika muhkuraisen näköinen (vaikka onkin hiottu), mietimme, jos vetäisi seinät myös sillä maalilla. Jätkät kyllä kovasti haluaisivat ensin ylitasoittaa seinän, mutta minä en oikein sille lämmennyt, koska se on jo pohjamaalattu ja kertaalleen vedetty maalarinvalkoisella. Teimme tuntomaalilla koeneliön seinään, ei se kaikkea peitä, mutta minulle se kävisi. Ja sitten huomenna kun on kunnolla maali kuivunut, niin näkee vielä asian paremmin.

Ylinnä tuo vaaleampi lattia on siis vanha parketti, välissä on solumuovia ja sitten siihen päälle tuli tuo uusi laminaatti. Tässä työ on vielä keskeneräinen. Uusi lattia näyttää oikein hyvältä. Sitten olisi edessä uusien listojen hankinta.

 

-Nna-