Haluan heti ensimmäiseksi hehkuttaa täälläkin, että olemme muuttamassa maaliskuun lopussa. Meille tarjottiin ihan uutta saunallista kolmiota kivalta paikalta. Nyt olen tehnyt inventaariota kaapeissa ja ihmetellyt, miten paljon tavaraa ihmisellä voikaan olla. Olen heittänyt kamalasti vanhoja papereita pois ja raakannut kangaskaappiakin. Ukkonen on estänyt minua vielä pakkaamasta mitään, mutta olen laittanut asioita niin, että ne voi sitten vain nostaa muuttolaatikoihin kun sen aika tulee. Päädyimme siihen, että vuokraamme pariksi viikoksi muovisia laatikoita. Kaveria muuttaessa ne osoittautuivat kivoiksi kantaa ja tuleehan sitten purettua ne nopsaan, kun pitää palauttaa.

 

Feissarissa on taas alkuvuodesta liikkunut luovuushaaste. Siinä x määrälle henkilöitä tehdään jotain itse. Koska osa ystävistäni ei ole millään tavoin käsityöihmisiä, en velvoittanut heitä tekemään kenellekkään mitään (mikä kuuluu siihen alkuperäiseen juttuun). Näin ystävänpäivän kunniaksi ajattelin esitellä mitä tein ystävälleni, Neiti Rastalle. Hän tykkää kovasti eri väreistä ja tekee käsitöitä myös itse. Neiti Rasta ei käytä puuvillalankoja itse, joten valitsin ne materiaaliksi. Laatikoista löytyneistä jämälangoista syntyi virkkaamalla patalaput.

 

 

Neiti rasta on myös hyvä leipomaan. Leipomisista tulee sotkuja, joten tein hänelle vielä kaaottisen tiskirätin vapaalankavirkkuuna.

 

 

Tiskiräteistä puheenollen, myös tein yksi päivä myös Anopille uuden rätin. Tällä kertaa virkkaamalla.

 

 

-Nna-