Oikeasti minun pitäisi juuri nyt kirjoittaa ahkerasti semmarityötä tai vähintääkin lukea siihen liittyvää kirjaa. Mutta selitin itselleni, kuinka tärkeää on heti päästä esittelemään mitä posti toi. Sain lapasvaihdossa Mutsilta ihan parhaat lapaset. Ne on neulottu ihanan pehmeästä KnitPicks Paletesta ja kaikki minun lemppariväritkin niistä löytyy, oranssia, keltaista, ruskeaa, vihreää, punaista.. Harmittaa, kun nämä sisäkuvat on mitä on. En tiedä näkyykö se kuvasta, mutta lapaset ovat ihanan ohuet ja varmasti myös lämpimät kirjoneuleen ansiosta.  Pitää heti huomenna kokeilla. Paketissa oli myös sievä kortti ja suklaata. Nam. <3 Kaiken lisäksi lapaset sopii täydellisesti käsiin. :) Ihan luksusta, että joku on jaksanut minulle tuollaiset tehdä. Kyllä piristi päivää paljon.

 

 

Itse olen tikutellut pipoja. Neuloin Tiinapiinan jouluvaihdoissa lähettämistä langoista kaksinkertaisena pipon. Yllätyin siitä, kuinka mukavaa mohair voikaan olla. Pehmeää ja kutittamatonta. Menekki oli 61 g.

 

 

Spr mielessäni tein pikkuisia pipoja erilaisista jämälangoista. Kaikki on virkattu dropsin ohjetta pohjana käyttäen. Jostain syystä en saa nyt sitä sivua ladattua. Iso viherä on tehty kolminkertaisesta kid-mohairista, menekki 80 g. Pieni Tiinapiinalta saadusta langasta tehty painaa 36 g. Kummassakin on käytetty 5 koukkua.

 

 

Näissä on jälleen kidmohairia ja musta on jotain veikan paksuista tuntematonta lankaa. raidallinen ja musta virkattu 4 koukulla. Menekki pieni vihreä 26 g, pieni musta 29 g ja raidallinen 40 g. Ja nyt kid-mohairia ei pitäisi enää tästä taloudesta löytyä.

 

 

-Nna