Meidän viikonlopun alku on mennyt rattoisasti  kalusteita kootessa. Perjantai iltana Ukkonen kokosi sohvan ja lauantai aamuna urakkana oli kirjahylly. Se kasautuikin melko nopeasti siihen asti, kunnes eteen tuli takalevyn kiinnitys. Siinä oli ainakin neljätoista ruuvia jotka piti käsin kiertää. Onneksi kaverimme M. ja S. sattuivat poikkeamaan ohikulkumatkalla, jolloin M. pääsi myös hommiin. Hän ruuvaili reippaasti ja auttoi nostamaan hyllyn paikoilleen. Se olisikin ollut kahdestaan melkoinen urakka, sillä hylly on massiivipuuta ja painaa yli sata kiloa. Samalla minä sain juoruta S:n kanssa ja rapsutella suloisia koiria.

Ukkonen räppäsi muutaman kuvan olkkarista. Kokeilen itselleni uutta tapaa laittaa niitä sivulle. Kuvat näkee suurempana klikkaamalla niitä. Tässä on kokonaiskuva meidän tupakeittiö-olkkarista. Vasemmassa yläkulmassa on heijastus keittiön lampusta.

 olkkari1.jpg

Kotona kirjahylly ei näyttänytkään enää samalta kuin kaupassa. Siinä on tavaraa, eikä vain yksi patsas ja laatikko. Alahyllyn laatikot ovat Ikeasta. Vanhat kajarit toimittavat kirjatuen virkaa. Samalla karsimme sekalaisia viinilaseja ja hankimme tilalle näitä. Erinäiset vieraat ovat haluneet käyttää minun coctaillasia, jonka sain veljeltäni..

olkkari2.jpg

Sohvassa on hauska pinta, se vaihtaa väriä valon mukaan. Aamulla se oli nallekarhun ruskea ja illalla lilahtava. Yöllä näin siinä suklaanruskean sävyn. Samalla ihmettelin, kuinka paljon yhdessä huoneessa voikaan olla johtoja.. Sohvatyynyt on vanhaa perua, myöskin Ikeasta.

olkkari3.jpg

Eilen kävimme Tiitan luona istumassa iltaa. Saimme herkullista kinkkupiirakkaa ja minä pääsin vohvelin paistoon. Tiitta oli vahingossa tuplannut ohjeen sokerimäärän ja taikinasta tuli melko imelää. Yllättäen pari reilua lorausta viskiä kuitenkin pelasti tilanteen. Se antoi taikinalle hauskan maun ja leikkasi makeutta. Suosittelen kokeilemaan joskus. Harmi etten muista ohjetta, se oli nimittäin tosi hyvä. Siihen tuli maitorahkaa ja se oli melko paksua.

-Nna