Ompelin veljelleni talvitakin. Siitä innostuneena tein myös housut itselleni työpajatunteja varten. Oli hauska huomata, että ompelu tuntui pitkästä aikaa innostavalta ja kivalta. Lisään niitä kuvia myöhemmin.


1217871.jpg

Kuva piti ottaa makultaan matolla, koska asunnossamme on vain valkoisia seiniä.


Olen pitkään ihaillut Virkun tekemiä salomoninsolmu juttuja. Viikonloppuna minulla oli ylimääräistä energiaa ja opettelin solmuilemaan. Löysin novitan sivuilta todella selkeän ohjeen niiden tekemiseen. Pienen harjoittelun jälkeen se sujuikin jo aika hyvin.


Vielä hieman avautumista vaatteiden huonosta laadusta. Alennusmyyntejä kiertäessäni olen huomannut monen vaatteen olevan jo valmiiksi rikki. Ja kyse ei todellakaan ole siitä, että ne olisi sitä varten alennettu. Mieheni osti eilen uuden talvitakin, sen vuori oli vähän kainalosta ratkennut. Hän otti sen kuitenkin, kun siitä sai hieman lisää alennnusta. Korjatessani sitä jäin ihmettelemään muutamaa asiaa. Musta vuori oli ommeltu valkoisella langalla, todella pitkällä tikillä. Sen lisäksi vuorin sivusauman saumavarat vaihtelivat puolen ja kahden sentin välillä.


Mutta nyt jatkan solmuilua, että saan jotain uutta päivitettävää tänne.


-Nna