Jouluaatto, se odotettu päivä. Tänään on aika rauhoittua ja viettää aikaa parhaaksi katsomallaan tavalla. Itse aijon nauttia siitä omasta, tutusta joulusta Porukoiden luona. Uutta on Ukkosen osallistuminen siihen. Perinteisesti meillä Isä ja Veli ovat jouluna töissä. Jälkimmäiselle laitan hieman meikkiä nassuun ja autan punaisen takin ylle. Itse nautin vielä vapaasta joulusta, vaikka töihin jo lokakuussa kyseltiin.

Kun olimme lapsia, meillä Isä oli aina kotona pukin saapuessa. Aattona Rja-täti tuli käymään. Eikä siitä mennyt kauaakaan, kun se odotettu vieras saapui. Ja aina hän lähti joulupukin kanssa samaan aikaan. Aikamoinen sattuma. Minusta oli myös hassua, kun tontut olivat laittaneet Pukin paketin meidän säkkiin. Mutta vahinkojahan voi sattua kaikille. :) Eikä meidän pukki ikinä kysynyt onko täällä kilttejä lapsia. Toisaalta, eipä meitä peloteltu tontuillakaan.

Itse aijon neuloa tv:tä katsellessa. Ailin lapaset on helppo, kaunis ja koukuttava malli. Vähän kuin kirjoneuletta, mutta ilman langan kuljettamista. Nämä neuloin nallesta 48 silmukalla, ja sain nuoren käteen sopivat tumput. Itse aloitin kärkikavennukset suoraan viimeisen mallikerran jälkeen.

Tämän kappaleen myötä toivotan kaikille rauhallista ja tunnelmallista joulua.

2126591.jpg

-Nna