Navettakissa ja Suvi haastoivat minut kertomaan kuusi juttua itsestäni. Enkä tietenkään voinut jättää käyttämättä näin hyvää tilaisuutta puhua lempiaiheestani. ;) Tämä on jo kiertänyt niin monella, etten haasta ketään.

1. Pidän tarinoista. Koulussa on parasta kun opettajat kertovat juttuja työelämästä tai jollekkin kaverille on sattunut jotain jännää. Tykkään myös kuunnella äänikirjoja, viimeksi kortilla oli Reidar Palmgrenin Lentämisen alkeet. Se oli hyvä, suosittelen.

2. Olen surkea maantiedossa. Tämä tuli eilen ilmi, kun en oikein muistanut mitä eroa on amerikan mantereella ja Yhdysvalloilla. En pitänyt yhtään mantsaan liittyvästä karttakuvien värittämisestä ja kaupunkien etsimisestä.

3. Inhoan teennäisyyttä. Erityisesti minua ärsyttävät ihmiset jotka ovat "aina iloisia", koska heiltä odotetaan sitä. Ihmisilä on erilaisia tunteita, miksi niitä ei saisi kohtuullisessa määrin näyttää.

4. Tykkään laeista ja asetuksista. Aina ennen uuden alan työpaikkaan menoa tutustun sen työehtosopimukseen. Näin tiedän oikeuteni, velvollisuuteni ja alan minimipalkan.

5. Nukumaan käydessä otan aina peitonkulman mytyksi.

6. En pidä jämistä. Jämälangat, ruoantähteet ja tilkut on tosi ärsyttäviä ja haluan niistä nopeasti eroon. Joko pois heittämällä tai kehittämällä jotain käyttöä. Sitten olen hirveän tyytyväinen, kun ne ovat loppuneet.

 

Uusi leipävuokakin on nyt testattu, ja hyvin toimii. :)

-Nna