Halusin leipoa yhteen 57 vuoden englantiin sijoittuvaan larppiin englantilaisen hedelmäkakun. Vinkkiä katsoin hesarin ohjeesta, mutta tein omani hieman eri tavalla.
Engalantilainen hedelmäkakku
200 g voita
2 dl sokeria
3 munaa
3 dl vehnäjauhoja
2 tl vanilijasokeria
2 tl leivinjauhetta
50 g saksanpähkinää rouhittuna
50 g sukaattia
1 pkt säilykekirskoita
50 g kuivattuja aprikooseja silputtuna
4 cl viskiä
1 cl vanilijalikööriä
1. Sekoita hedelmät ja pähkinät viskin ja vanilijaliköörin kanssa. Vaahdota voi ja sokeri. Lisää vaahtoon munat yksi kerrallaan sekoittaen. Lisää keskeneään sekoitetut kuivat aineet joukkoon. Lisää lopuksi hedelmät ja neste. Sekoita joukkoon.
2. Laita taikina korppujauhotettuun vuokaan ja paista 175 asteessa noin tunti.
-Nna-
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.