Sadonkorjuu jatkuu. Toinen pari valmistui myös 7-veikasta 3,5 puikoilla. Menekki koossa 37 oli 95 grammaa. Muuten tavallisiin sukkiin tein ranskalaisen kantapään Ullan ohjeen mukaan. Kantapäästä tuli kauniimpi ja leveämpi verrattuna tavalliseen. Tiimalasiin verrattuna ranskalainen kantapää on korkeampi. Ompelukerhossa jo kuittailtiin uudesta ihastuksestani. Nämä jäävät ihan minulle itselleni, tykkään tuosta väristä niin paljon. Päivän sukkaluku: 30.

1878994.jpg

Idi on tullut takaisin kaukaa pohjoisesta. Kävin eilen hänen luona ompelukerhossa, ja samalla pääsin tutustumaan uuteen asuntoon. Herkuttelimme hänen leipomalla omenapiirakalla ja jätskillä. Kerta nyt aloitin kertomaan suvusta, mainittakoon myös, että Veli pääsi teoriakokeen läpi. Lauantaina traktori lähtee odottamaan inssiä. Minua se vähän harmittaa, sillä olen jo kiintynyt siihen kaikkine vikoineen. Ukkonen  puolestaan on ihan tyytyväinen, varsinkin kun se alkoi taas kauppareissulla oikuttelemaan. Lähteepä jonkun toisen vaivoiksi.

Koulun kanssa tuskastelen jälleen. Mietin usein, toimisikohan jossain muualla asiat paremmin. Mutta onneksi on Metropolia, meillä ei sentään vielä niin huonosti mene. Meidän koulussa tiedoitus tuntuu olevan niiin vaikeaa. Se tapahtuu myöhässä, ja on mitä luultavimmin hyvin hankalasti löydettävissä. Opiskelijoita on liikaa, jouduimme eilen 10 min matkan päähän toiseen kouluun luennoille. Siirtymisaika tietenkin on vain meidän tauosta pois. Ja uutena juttuna otetaan uusi satsi opiskelijoita tammikuussa. En tiedä mihin he mahtuvat tai kuka heitä opettaa, kun rahatkin on jo loppu. Luultavasti kirottu etäopetus lisääntyy entisestään.

-Nna